Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Win een drinkpakket van Provamel

Win een drinkpakket van Provamel

Provamel en zijn natuurlijke, biologische en gezonde voeding ken je ondertussen al wel. Hun wonderen uit de plantaardige wereld zijn afkomstig uit biologische landbouw. En hun wonderen zijn bijlange de wereld nog niet uit. Meer nog, ze vullen hun gamma aan met nieuwe productjes.

Wil je wel eens proeven van hun Drink met Italiaanse rijst en kokosmelk, Hazelnoten of Amandelen? Zet je vanaf nu dan elke vrijdag in november schrap! Want dan verloten we 5 pakketjes onder onze Facebookfans!

Het proefpakket laat je kennis maken met twee bussen van elke smaak, in totaal goed voor 6 liter lactosevrije, koemelkeiwitvrije en glutenvrije drankjes. Je krijgt er nog een boodschappentas, een koekendoosje en een appeldoosje bovenop!

Hoe maak je kans op dit plantaardig drinkpakket van Provamel? Heel simpel: Like I Eco op Facebook! (log je in op Facebook – surf naar www.facebook.com/Iloveeco.be – klik op de Vind ik leuk/Like-button)

Ecolovers die we al vanaf dag 1 tot onze trouwe Facebook fans mogen rekenen, maken uiteraard ook kans op dit pakket!

Deze actie loopt van 1 tot 30 november. Wees er snel bij en vertel het voort!

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Win 1 van de 3 boeken “Gebeten door groenten”

Ben jij ook Gebeten door groenten? Dan kan je met dit kookboek je smaakpapillen zonder twijfel verwennen! Op en top Vlaams met originele recepten en originele groenten die we vaak vergeten maar die we zo uit onze Vlaamse moestuin kunnen plukken. Het vegetarische kookboek is […]

Print Friendly, PDF & Email
Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Win 1 van de 3 boeken van “The Green Kitchen”!

Het begon als een blog: Green Kitchen Stories, met gezonde vegetarische recepten. Nu mogen David en Luise met trots hun eerste boek voorstellen: The Green Kitchen! Het boek deelt 100 recepten uit hun dagelijkse leven én geeft enkele simpele tips om je voorraadkast meer divers […]

Print Friendly, PDF & Email


6 thoughts on “Win een drinkpakket van Provamel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *