Harry wil je gelukkig maken

Harry wil je gelukkig maken

Op 10 april werd het nieuwe ecologische kledingmerk Harry gelanceerd in de gelijknamige (tijdelijke) Harry’s Gallery Club in de Amsterdamse Pijp. Het was een coole jazz opa, Harry genaamd, die Charlie + Mary inspireerde. Zijn motto en die van het label is dat mensen die ‘in tune’ zijn met zichzelf beter in staat zijn om voor de wereld om zich heen te zorgen. Hij inspireert op zijn beurt dan weer mensen over de hele wereld om hun tune te vinden, namelijk de momenten in het leven waar je je relaxed en gelukkig bij voelt.

I love eco blog, Charlie + Mary, ecofashion, ecokleding, Harry

Harry’s Gift staat helemaal in het teken van deze tune. Het is een pakketje met een witte tanktop uit biologisch katoen (voor man of vrouw) van het merk Harry en het boek Find Your Tune, over een muzikant die zijn leven zag als een lege notenbalk. Jij kiest zelf hoe je deze opdracht invult met je eigen ‘muzieknoten’.

I love eco blog, Charlie + Mary, ecofashion, ecokleding, Harry

Harry’s Gift is te koop via www.findyourtune.com, via de webshop van Charlie + Mary of in de Gentse concept store Mieke.

I love eco blog, Charlie + Mary, ecofashion, ecokleding, Harry

Voor de lancering van Harry maakte de Amsterdamse fotograaf Dim Balsem een reeks zwartwit portretten. De geportretteerden dragen de Harry tanktop terwijl ze denken aan wat voor hen geluk is. Je kan de expositie Wall of Tunes nog gedurende twee maanden gaan bekijken in de Charly + Mary concept store in Amsterdam. I love eco blog, Charlie + Mary, ecofashion, ecokleding, Harry

Wat betekent geluk voor jou? Koester die gedachte en geniet van deze mooie boodschap voor duurzame mode.
Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.