Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Duurzame relatiegeschenken

Duurzame relatiegeschenken

Op de werkvloer kunnen we nog heel wat groene stappen zetten. Ik heb het geluk om mijn eigen kleding te kunnen kiezen om te gaan werken en kies zoveel mogelijk voor eco, bio en faire kleding. Pascal moet dragen wat het bedrijf voor hem voorziet en draagt dus alleen heerlijk biokatoen in zijn vrije tijd. GreenPremium wil daar verandering in brengen. Ze helpen bedrijven om duurzame keuzes te maken voor kleding en relatiegeschenken. Ik mocht drie van hun relatiegeschenken uittesten.

 

groenpremium
Mizu-fles: een leuk geschenkje met jouw logo op slogan erop, toch?

 

1 Drinkles Mizu

Ik kreeg vorig jaar voor Kerstmis van mijn werkgever ook een drinkfles en daar waren wij op de werkvloer allemaal heel blij mee. Wij mochten kleur en grootte ook zelf kiezen, waardoor er intussen een bonte mix van allemaal leuke drinkflessen. Greenpremium werkt met Mizu-flessen, geïnspireerd op het outdoor leven. Met een handige schroefdop die je onderweg snel uit je tas vist. Want single-use-flesjes zijn nu echt wel passé en aan de plastic soup in de zee wil toch elk bedrijf iets doen? Als je een drinkfles van Mizu als relatiegeschenk wil aanbieden, zorgt Greenpremium voor jouw logo of slogan op de flessen.

 

Greenpremium
Correctbook: een notitieboek en whiteboard in elkaar. Heerlijk om te plannen en weer weg te vegen.

 

2 Correctbook

Het correctbook is de topper van onze Victor. Helemaal weg is hij ervan. Het correctbook is een schrift en whiteboard in elkaar. Je schrijft erin met een uitwisbaar stifje, waardoor je je notitieboekje eigenlijk oneindig kunt blijven gebruiken. En het absoluut mooie erachter is dat je ook nog eens kinderen in Afrika ermee helpt naar school te gaan, want het bedrijfje achter de Correctbooks schenkt een deel van hun opbrengst in de vorm van zulke schriftjes aan twee stichtingen in Afrika. Zo doe je niet alleen jouw relatie een plezier met het geschenk, maar help je de educatie in Afrika er ook nog eens op vooruit. Wij zijn fan!

 

GreenPremium
Rockbook, een notitieschriftje gemaakt van steenpuin.

 

3 Rockbook

Van schriftjes en notitieboekjes ben ik helemaal weg. Ik heb het ook altijd nodig om een schrijfschema uit te schrijven op papier voordat ik kan beginnen schrijven of plannen of werken. En ik heb een voorliefde voor mooie schriftjes en glad papier. Want op glad papier schrijf je veel gemakkelijker. Dit ‘rockbook‘ is voor 80% gemaakt uit steenpuin, met wat hars om het bij elkaar te houden. Helemaal cradle-to-cradle én super glad om op te schrijven. Daar wordt een mens blij van. Hier kan Greenpremium zorgen voor een gepersonaliseerde doos om het schriftje in weg te geven. Een leuke tip voor als je paper lovers in je klantenbestand hebt zitten. Mijn persoonlijke favoriet van de drie.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Ben jij een eco hero?

Ben jij een eco hero?

“Passie is the spice of life”, dat was Pamela Peeters’ drijfveer om haar boek Eco Hero te schrijven. Ze was 12 toen ze haar eerste milieutijdschriftje maakte. Ondertussen presenteert ze al enkele jaren op de Amerikaanse televisie een show rond ecologie, geeft ze milieuadvies en […]

Print Friendly, PDF & Email
Win een gratis Lease Jeans van Mud Jeans!

Win een gratis Lease Jeans van Mud Jeans!

Februari telt misschien minder dagen, maar gelukkig wél vier weken. De eerste twee weken vielen er waardebonnen van Trashilicious te winnen en dat betekent dus nóg twee weken te gaan mét een nieuwe winactie! Mud Jeans geeft de komende twee vrijdagen twee jeansbroeken weg, naar het concept […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *