Fair Trade is machtig

Fair Trade is machtig

Van 2 tot 12 oktober is het Week van de Fair Trade. Het 12de jaar alweer dat deze campagne fair trade en fairtradeproducten in de kijker zet. Laat maar komen!I love eco blog, week van de Fairtrade 2013, eerlijke handel, da's machtig

In heel België worden er 10 dagen lang leuke activiteiten georganiseerd om je te laten kennismaken met eerlijke handel en producten. Check de agenda op de homepagina om activiteiten in jouw buurt te spotten!

Zelf kan je ook voor een activiteit zorgen als je van plan bent om in het voorjaar van 2014 te trouwen. Maak gewoon een leuk filmpje van jezelf en je lover en wie weet winnen jullie een exclusief Fairtrade trouwpakket! Je krijgt een fairtrade wijnassortiment, pralines en rozen. Met als hoofdprijs twee ringen uit Fairtradegoud, die je bovendien zelf mag laten ontwerpen!

Waarom zou jij voor fair trade kiezen? Omdat je op die manier een kleine producent in het Zuiden de kans op een beter leven geeft. Als consument sta je sterk en kan jij ervoor kiezen om hun levensomstandigheden te verbeteren. Machtig toch?

 

Via: Week van de Fair Trade en Bewust Verbruiken

 

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.