Frisse lente broodsalade

Frisse lente broodsalade

De lente staat te springen om zich van haar mooiste kant te laten zien. En dat moedigen wij ten zeerste aan! Wij staan ook te springen om volledig in lente-modus over te gaan en hoe doen we dat het best? Door ons bord, onze ogen en ons buikje te verwennen met een fris lentereceptje!

Onze partner Provamel streeft naar een gezondere manier van leven en biedt daarvoor natuurlijke, biologische en gezonde voeding aan. Met hun Tofu Snippers, Rijst Cuisine en Yoghurt Variatie kan je in een handomdraai dit lentefris gerechtje op tafel toveren!

Recept, provamel
Wat heb je nodig om de lente uit te nodigen op je bord?

– 200 g Provamel Tofu Snippers
– 1 dl Provamel Rijst Cuisine
– 2 eetlepels Provamel Soja Yoghurt Variatie Natuur
– 80 g geraspte wortelen
– 1 bosje lente-ui
– 1 bosje radijsjes
– 1 komkommer
– selderzout
– peper en zout

Hoe maak je hier een lente-proof gerechtje van?

Was de groentjes en snijd ze allemaal in kleine blokjes, behalve de lente-uitjes in ringetjes. Meng dan de Tofu Snippers, de Rijst Cuisine en de Yoghurt Variatie met de groentjes en kruid het geheel met selderzout en peper. Voeg er eventueel nog twee hardgekookte, geplette eitjes aan toe. Koel bewaren en op een stuk brood of toast serveren!

Heb je de smaak te pakken? Check dan welke vegetarische recepten je nog wil uitproberen…En laat ons weten welke lekkere en evenwichtige maaltijd je als ontbijt, lunch of diner hebt klaargemaakt!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe Provamel-producten? Check dan snel hun Facebook-pagina!

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.