Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Kokos, appel en limoensmoothie

Kokos, appel en limoensmoothie

Maak een koude dag heerlijk exotisch met deze verrassende appelsmoothie. Met een vleugje kokosnoot en limoen waan je jezelf spontaan in warmere oorden.

Onze partner Provamel streeft naar een gezondere manier van leven en biedt daarvoor natuurlijke, biologische en gezonde voeding aan. Je kan bij hen terecht voor de Rijst-Kokosnoot drink en soja yoghurt met de smaakcombinatie Appel-Groene Thee. Benieuwd wat dat oplevert? Probeer het gewoon eens!

iloveecoblog_Provamel_smoothie-cococ-appel

Wat heb je nodig om 4 van je vrienden te verrassen met deze smoothie?

– ½ l Provamel Rijst-Kokosnoot drink
– 100 g Provamel soja yoghurt variatie Appel-Groene Thee
– 150 g verse, zoete appels
– het sap van 1 limoen
– 3 ijsblokjes

Hoe maak je van dat alles een verfrissende smoothie?

Schil de appels en snij ze in blokjes. Doe de appelpartjes samen met de andere ingrediënten in een blender en mix alles tot een mooie gladde massa. Et voilà, je smoothie is ready. Giet de smoothie in je leukste glazen, werk af met een schijfje appel en serveer goed koud. Smakelijk!

Tip om georganiseerd te werk te gaan?

Plaats de ingrediënten vooraf best in de koelkast. Zo kan je de smoothie direct serveren én vermijd je dat de appels verkleuren.

Heb je de smaak te pakken? Check dan welke vegetarische recepten je nog wil uitproberen…En laat ons weten welke lekkere en evenwichtige maaltijd je als ontbijt, lunch of diner hebt klaargemaakt!

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe Provamel-producten? Check dan snel hun Facebook-pagina!

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Wat schaft de pot vanavond?

Wat schaft de pot vanavond?

Geen inspiratie voor het zoveelste avondmaal? Dan vind je in dit boek misschien wel Wat de pot schaft… Het kookboek vol originele recepten geeft verrassende seizoenscombinaties prijs. Overheerlijk én tegelijkertijd goed voor onze planeet! Perfect voor milieubewuste foodies die alles willen weten over een authentieke en duurzame keuken. […]

Print Friendly, PDF & Email
Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

Onze partner Koffie Kàn schenkt een koffiepakket!

We hebben onze derde partner Koffie Kàn nog meer net verwelkomd of ze schenken al meteen een heerlijk koffiepakket! Elke vrijdag verloten we 5 pakketjes met twee pakjes koffie, een receptenboekje (voor lekkere drankjes en dessertjes op basis van koffie) en een vershoudclip onder onze […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *