Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Hello, world!

Hello, world!

Dag wereld, hier ben ik dan! Twee jaar geleden verhuisde Steffi naar Australië en nam Maaike-Louise het roer over. Haar parcours verliep niet over een leien dakje en daarom besloot ze enkel weken geleden om de stekker eruit te trekken. Dat vond ik dan weer té jammer.

Ik ben een wereldverbeteraar. In kleine en grote zaken probeer ik het verschil te maken. Da’s soms vermoeiend, maar veel vaker geeft het heel veel voldoening. Waarom dat verschil maken? Omdat ik niet aan de zijlijn wil staan toekijken hoe we onze prachtige planeet om zeep helpen. Omdat ik niet sorry wil zeggen tegen mijn kinderen en kleinkinderen omdat ik niks gedaan heb. Omdat één druppel op een hete plaat misschien geen verschil maakt, maar omdat vele druppels de plaat wel degelijk kunnen afkoelen. En omdat ik ecologisch leven gewoon ook heel erg leuk vind. Terug met je handen in de aarde, terug naar de seizoenen, terug de natuur in.

Via mijn berichtjes hoop ik jullie te kunnen inspireren om ook ecologisch(er) te (gaan) leven. Wie weet zit er wel die tip bij die jou kan verleiden om ook mee aan de groene kar te trekken. Die berichtjes gaan wellicht iets anders zijn dan vroeger bij Maaike, Steffi en Wendy. Omdat we intussen twee jaar verder zijn. En omdat ik gewoon anders ben dan mijn voorgangers. Opbouwende feedback en leuke tips zijn altijd welkom. Net zoals jullie allemaal, lieve lezers. Welkom terug!

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Casa Olea: een zalige vakantie tussen de olijfbomen

Casa Olea: een zalige vakantie tussen de olijfbomen

Travel is the only thing you buy that makes you richer (unknown) Eventjes pauze, daar hebben we allemaal wel eens behoefte aan! In mijn zoektocht naar een combinatie van dichtbij, een beetje zon, veel rust en ongerepte natuur voor een vakantie in Spanje kwam ik […]

Print Friendly, PDF & Email
Drie recepten uit “De moestuin van Mme Zsazsa”

Drie recepten uit “De moestuin van Mme Zsazsa”

Een jaar zaaien, koken en proeven. Dat is wat Dorien Knockaert, Kim Leysen en Els Menten deden. Een jaar lang kwamen ze samen aan een woonwagen. Die stond in de moestuin van Kim. Het werd het hoofdkwartier van waaruit ze opereerden. Het werd een beetje […]

Print Friendly, PDF & Email


12 thoughts on “Hello, world!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *