Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Het Grote Vogelweekend 2014

Het Grote Vogelweekend 2014

Natuurpunt organiseert op 1 en 2 februari Het Grote Vogelweekend 2014. Tijdens de winter kan je de vogeltjes in je tuin helpen met zelfgemaakte vetbollen, lekkere nootjes of geschilde appels. Check onze blogpost voor inspiratie voor originele vogellekkernijen en vogelhuisjes.

Je zal je tuin gegarandeerd vol vogeltjes krijgen. Tel de mezen, mussen en lijsters die je tuin bevolken en geef je resultaten online of per post door.

Wij doen sowieso mee dit weekend! Als je lid bent van Natuurpunt heb je onlangs het tijdschrift ontvangen. Daarin zat een poster met verschillende tuinvogels. Ken jij ze allemaal?

Veel kwetterplezier!

I-love-eco-blog_het-grote-vogelweekend_1a

Meer info via Natuurpunt

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Taartfestijn voor vogeltjes

Taartfestijn voor vogeltjes

De winter laat nu af en toe toch van zich horen. Het vriest al eens en de pietekes hebben het nu echt niet makkelijk om eten te vinden. Wil je die schattige, hongerige beestjes eens goed verwennen met lekkers? Dan hebben wij hier enkele tips […]

Print Friendly, PDF & Email
Het is tijd voor…vogelhuisjes

Het is tijd voor…vogelhuisjes

Het najaar is aangebroken en dit is de perfecte periode om een nestkastje op te hangen. Waarom nu juist? In het najaar hebben de vogels de kans om deze vroeg te inspecteren. Vanaf oktober worden nestkastjes door mezen als overnachtingsplaats gebruikt. Als je zelf een […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *