I ♥ ECO & DRUANTIA: After razor spray

I ♥ ECO & DRUANTIA: After razor spray

Voor wie dacht dat Druantia & I Love Eco jullie maandelijkse DIY-afspraken vergeten waren: niets is minder waar. Maar de drukte zorgde ervoor dat we een paar maanden overgeslagen hebben. Niet getreurd: we zijn terug on track. Met een after razor spray. Misschien denk je nu: hé, da’s toch typisch iets voor de zomer? Ja, dat is zo! Maar ik ga nog een weekje naar Italië en hoop op mooi weer. Dus ik ben voorbereid. Met after razor spray. 

 Nodig voor een klein flesje:
  • een klein flesje uiteraard
  • 5 ml abrikozenolie
  • 80 ml kamillethee
  • 5 ml toverhazelaar
  • 5 ml aloë vera
Waarom deze ingrediënten? 

Abrikozenolie is rijk aan provitamine A en werkt voedend, hydraterend en verzachtend. De olie trekt snel in en vitamineert de matte, vermoeide of slappe huid. Deze olie is een natuurlijke anti-ageing-verzorging en een voordelige vervanger van vb. een goede nachtcrème. 

 

after razor spray

 

Abrikoos olie is rijk aan provitamine A en werkt voedend, hydraterend en verzachtend. Trekt snel in en vitaliseert de matte, vermoeide of slappe huid. Deze olie is een natuurlijke anti-ageing verzorging en een voordelige vervanger van een goede nachtcrème. Toverhazelaarhydrolaat gaat veroudering van de huid tegen en is verzachtend bij een gevoelige en geïrriteerde huid (couperose, aambeien en spataders). Ontsmettend bij de ontstoken huid en open wonden. Het bevordert de doorbloeding en helpt om vochtophopingen te verminderen. Het brengt de vette en gecombineerde huid weer in balans. Aloë vera is gekend om haar heilzaam effect bij zonnebrand, maar ook andere huidproblemen worden vaak met aloë vera behandeld. Kamillethee staat bekend om het kalmerende effect op onze spijsvertering, maar uitwendig gebruikt om rode en geïrriteerde huid te kalmeren.

Hoe maak je het?
  1. Trek kamillethee door verse of gedroogde bloemknopjes gedurende enkele minuten in heet water te leggen. Filter de thee en laat ‘m even afkoelen.
  2. Voeg de olie, toverhazelaar en aloë vera toe, en optioneel de etherische oliën.
  3. Schroef het dopje op de fles en schud goed.

Spuit deze after razor spray na het scheren op je huid. Zo kalmeert de huid en voorkom je rode plekken. De spray is vier maanden houdbaar.

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.