Welkom Katrien!

Welkom Katrien!

De afgelopen tijd stelde ik mijzelf en Barbara aan je voor. Vandaag mag ik weer een nieuwe medeblogger introduceren! Voortaan schrijft ook Katrien Janssens mee op I Love Eco. En daar ben ik heel blij mee. Katrien is namelijk helemaal into duurzaam bouwen en heeft een neusje voor eco logeeradresjes. Houd haar blogs in de gaten!

Katrien Janssens voor I Love Eco Blog

Dag lezer!

Zo fijn om deel uit te maken van het I Love Eco-team.
Ik ben deeltijds redacteur. Voor VIBE schrijf ik over gezond en ecologisch bouwen en wonen. Voor Wablieft herschrijf ik teksten naar duidelijke taal. Ik maak ook lesmateriaal bij Wablieft-boeken.
En voor I Love Eco schrijf ik over wat me bezighoudt. Over initiatieven die ik een duwtje in de rug wil geven. Omdat ik erin geloof. Omdat ik jou erover wil vertellen.
Lees je mee?

Ik wil, ik wil, ik wil zo veel! Ik wil gezond en milieuvriendelijk leven. Ik wil me omringen met mooie spullen. Ik wil rustig leven, en zoeken naar manieren om dit alles betaalbaar te houden. Ik wil daarover vertellen aan al wie het horen wil. En eigenlijk ook aan wie het niet horen wil.
Ik kan van een te lange kringloopwinkelbroek de perfecte pofbroek maken. En met appelkisten onze hall organiseren. En waar mijn fantasie en handigheid ophouden, begint die van mijn man. Lucky me!

Ik ben een schrijver. Niet zoals Bart Moeyaert, dat niet. Maar ik schrijf al van voor ik überhaupt kón schrijven! In de boeken die bewaard zijn uit mijn kindertijd, heb ik meer ‘geschreven’ dan getekend. Ik schrijf om te onthouden, om te begrijpen, om uit te leggen, om te delen. En omdat het zo plezant is, wroeten tot een tekst klopt!

Ik hou van thuiskomen na een ochtendjog (niet van vertrekken). Van nieuwe dingen leren. Van de fijne mensen die ik rondom me heb. Van frambozen plukken met onze jongste dochter en fantaseren met onze oudste dochter. Van alleen een terrasje doen, met een boek en een glas vers fruitsap. Of een cappuccino! Van Engeland, buitenlucht, fietsen, onze tuin. Van een hoofdmassage. Van actieve dagen en luie avonden. Van ons zelfgebouwde strobalenhuis.

Katrien Janssens, medeblogger van I Love Eco Blog

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.