Duurzaam Lifestyle Blog (Eco, Bio & Fairtrade!)

Zalig detoxen met een yogasessie

Zalig detoxen met een yogasessie

Het begin van een nieuw jaar is voor vele mensen detox time. Yoga met z’n reinigende twists, kan je daarbij helpen. Rol je yogamatje uit en volg deze zaligmakende detox sessie van Adriene. Twintig minuutjes zweten, kracht opbouwen, de interne organen masseren, het lichaam verstevigen in een yoga flow voor het laten afvloeien van gifstoffen en het verbeteren van de spijsvertering. Even doorbijten en genieten maar!

Heb je zin om thuis meer aan yoga te doen en hou je van Adrienes stijl? Op Yoga with Adriene vind je veel meer gratis video’s die je door een yogasessie helpen.

Adriene is het kind van een MindBodySoul-huishouden. Ze heeft geleerd om te dansen en te bewegen alsof niemand haar zag. Dit bevrijdende en evenwichtige gevoel vindt ze terug in yoga. Adriene noemt zichzelf een student van het leven. Yoga is de kunst van het ontwaken. Terugkeren naar jezelf. Zo simpel is dat.

 

Video via Adriene

Print Friendly, PDF & Email

Related Posts

Zen tijdens een yogaweek

Zen tijdens een yogaweek

Eén week weg en een maand later terug. Zo voelt het aan. Laat me beginnen met te zeggen dat ik geen yoga of health freak ben, verre van. Tot voor kort stond yoga voor mij gelijk aan een stelletje geitenwollensokkenhippies op hun kop. Maar iets […]

Print Friendly, PDF & Email

Gastblog Avalon: detoxen met een boerenkoolsmoothie

We zeiden het gisteren al, deze week staat volledig in het teken van ontgiften. Na de feestelijke eetpartijen kan je lijf wel wat lichte gerechten verdragen. Onze detoxweek begon met een simpele, maar effectieve citroenthee. Vandaag starten we de dag met een boerenkoolsmoothie om de […]

Print Friendly, PDF & Email


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *