Gastblog Avalon: Zomerijsjes (3)

Gastblog Avalon: Zomerijsjes (3)

Het Gentse restaurant Avalon inspireert met zomerse receptjes, puur natuur. We kregen al een heerlijke carpaccio van raap voorgeschoteld, smoothieijs en sojayoghurt bananenijsjes.

Vandaag gaan we voor fruitige waterijsjes! En in september sluiten we de zomer af met een Nazomerse Cocktail. Stay tuned!

I love eco blog, Restaurant Avalon, ijsjes, zelf maken,

Ingrediënten

– 300 ml vlierbloesemsap
– 1 kiwi
– 300 ml rood druivensap
– 4 aardbeien
– 300 ml appel-perensap
– 2 pruimen

I love eco blog, Restaurant Avalon, ijsjes, zelf maken,

Bereiding

Neem kleine cocktailcupjes. Snijd het fruit in grote stukken en leg telkens 1 stukje op de bodem. Prik een houten lepeltje in het stukje fruit zodat de lepel recht blijft staan. Giet er telkens 40 tot 60 ml sap over: vlierbloesemsap over de kiwi, druivensap over de aardbei en en appel-perensap over de pruim. Et voilà, natuurlijke en gemakkelijk te maken waterijsjes. Ook geschikt als verfrissende ijsblokjes!

I love eco blog, Restaurant Avalon, ijsjes, zelf maken,

 

Smakelijk!

Recept: Restaurant Avalon
Beelden: Steffi De Bie voor I love eco

Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.