Welkom in de I ♥ Eco Academy!

Welkom in de I ♥ Eco Academy!
Toen ik na mijn operatie voor endometriose in maart aan de zetel gekluisterd zat, kreeg ik een idee: de I Love Eco Academy. Naast de I Love Eco Blog een plek voor online en offline workshops en boeken.
Deze zomer werkte ik het idee verder uit. En nu zijn we online! Je vindt niet één, maar twee kookboeken. En alvast twee workshops. Maar mijn hoofd zit nog vol ideeën, dus er komt ongetwijfeld nog veel meer aan.

I Love Eco wil de natuur dichter bij jou en jou dichter bij de natuur brengen

 

 

Via boeken en andere publicaties, offline en online cursussen (her)ontdek je wat de kracht van de natuur in jouw leven kan betekenen.

Voel jij ook dat je de dingen anders wil doen? Rustiger, meer op het ritme van de seizoenen. Met meer liefde voor jezelf en onze planeet. Natuurlijker. Eenvoudiger. Dat kan. En dat is niet eens zo moeilijk.

Laat me je – nog meer dan op deze blog – inspireren. Laat me je meenemen naar mijn moestuin en mijn keuken. Om je letterlijk en figuurlijk te voeden.

Ontdek alles hier!
Print Friendly, PDF & Email


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.